hello gorgeous nummer 16 – herfst 2016

 6,95

Lees hello gorgeous nummer 16 online

Onze 16e editie is uit. Met onder meer interviews met Valentijn de Hingh, Anne Wil Blankers, Mpho Tutu en drie ondernemers met hiv.

Ons covermodel is transvrouw Valentijn de Hingh. Zij is model, schrijver en dj en vindt dat het normaal moet zijn om met je identiteit te kunnen spelen, zodat iedereen kan ontdekken wat goed voelt.

Vanaf september is het toneelstuk Moeders en Zonen te zien in theaters door het land. Anne Wil Blankers speelt Katherine, een moeder die haar zoon aan aids heeft verloren. “Ik vind het heerlijk om zo’n vrouw met vooroordelen te spelen. Hoe verder een rol van mij afstaat, hoe spannender het is om te spelen.”

In een special over ondernemerschap komen drie ZZP-ers met hiv aan het woord. “Ik heb nooit een businessplan gemaakt. Dat zou ik nu wel anders doen.”

Ook veel aandacht voor kinderen in deze herfsteditie. Met een artikel over het onderzoek naar ontwikkelingsachterstand bij kinderen met hiv en een mooie beeldreportage van Atlas2018 met jonge helden uit Zambia. Ook hebben we een interview met Mpho Tutu en haar vrouw Marceline, die samen een project doen over therapietrouw bij kinderen met hiv. Hierbij werken dokters samen met religieuze netwerken in Zuid-Afrika.

Verder een gesprek met de mannen van Poz&Proud over hun tienjarig bestaan en een interview met Leon Knoops van Mainline over de toenemende hulpvraag van homomannen die de zelfcontrole verliezen na het gebruik van crystal meth.

Uitverkocht

Categorie:
Modellen gezocht hello gorgeous

hello gorgeous, schrijf je nu in!

En ontvangt 1-3 keer per maand onze nieuwsbrief met nieuws en leuke acties. 
Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming je e-mailadres te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid van Stichting hello gorgeous.


Hartelijk dank!

Share This