hello gorgeous nummer 12 – herfst 2015

 6,95

Lees hello gorgeous nummer 12 online

Ons twaalfde nummer is uit! Thema van deze editie is ouder worden met hiv.

Met de verhalen van Rob (73), Eline (50) en drie dertigers over hun toekomst. Plus een verhaal over Gay Care, de mantelzorg organisatie voor oudere homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders.

Het cover verhaal gaat over The Recollectors: kinderen van ouders die zijn overleden aan aids. Zo herinnert Aneuris (32) zijn moeder die op 31-jarige leeftijd overleed. We besteden in de beeldreportage aandacht aan het werk van Keith Haring, van wie er een overzichtstentoonstelling is in de Kunsthal in Rotterdam.

Verder een openhartig interview met hiv-activist Peter Staley en het ontroerende verhaal van Tommy (21) uit Zuid-Afrika. Ook is er aandacht voor het PrEP onderzoek van de GGD Amsterdam.

Sinds 2012 kunnen mensen met hiv ook hun organen doneren aan andere mensen met hiv. Dit hiv voor hiv programma is levensreddend voor velen, maar loopt nog niet als gewenst. Je leest er alles over in #12.

Onze abonnees ontvangen het magazine rond 5 september. Het nieuwe nummer is ook te koop, bij onder meer boekhandel Vrolijk, Primera op het Limburg van Stirumplein en Athenaeum in Amsterdam. Je kunt het tevens online bestellen. Klik dan op ‘Bestel vorige edities‘ onderaan deze pagina.

Uitverkocht

Categorie:
Modellen gezocht hello gorgeous

hello gorgeous, schrijf je nu in!

En ontvangt 1-3 keer per maand onze nieuwsbrief met nieuws en leuke acties. 
Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming je e-mailadres te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid van Stichting hello gorgeous.


Hartelijk dank!

Share This