Laatste kans om mee te doen met RESET

0

Dit jaar organiseren we nog drie RESET reeksen. Dit is je voorlopig laatste kans om deze speciale empowerment workshopreeks te volgen.

RESET is een workshopreeks van drie opeenvolgende bijeenkomsten waarin je leert omgaan met (zelf)stigma. Dit najaar organiseren we nog een drietal reeksen ter afronding van het onderzoek dat we samen met o.a. het OLVG en de Open Universiteit doen.

Meedoen is gratis en reiskosten worden vergoed. Na afloop ontvang je een cadeaubon van € 50 als dank voor het meewerken aan het ontwikkelen van een effectief aanbod voor mensen met hiv om te leren omgaan met (zelf)stigma.

OKTOBER

Op woensdagavond 5 oktober (van 19.00 – 21.30 uur) start een workshopreeks in DC Klinieken aan het Valeriusplein te Amsterdam, onder leiding van Hannah Jansen en Loek Elsenburg – Data: 5/10, 12/10 en 2/11. LET OP: er zitten drie weken tussen de tweede en derde workshop.

NOVEMBER

Op zaterdagmiddag 12 november (van 14.00 – 16.30 uur) start weer een  reeks in OLVG Spuistraat (Amsterdam) onder leiding van Jacqueline Lammen en Leo Schenk. Data: 12/11, 19/11 en 26/11.

DECEMBER

Op zaterdagmiddag 3 december (van 14.00 – 16.30 uur) start ook weer een  reeks in OLVG Spuistraat (Amsterdam) onder leiding van Jacqueline Lammen en Leo Schenk. Data: 3/12, 10/12 en 17/12.

Alle trainers leven zelf ook met hiv.

Tijdens de eerste bijeenkomst leer je meer over de verschillende soorten stigma; de tweede bijenkomst staat in het teken van omgaan met niet-helpende gedachten en de laatste gaat over openheid en zelfvertrouwen.

Lijkt RESET je iets voor jou? Meld je dan hier aan.

Heb je vragen? Mail ze naar reset@ou.nl.

Leave A Reply

Modellen gezocht hello gorgeous

hello gorgeous, schrijf je nu in!

En ontvangt 1-3 keer per maand onze nieuwsbrief met nieuws en leuke acties. 
Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming je e-mailadres te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid van Stichting hello gorgeous.


Hartelijk dank!

Share This