RESET in augustus

0

Deze maanden organiseren wij weer RESET, de workshopreeks voor mensen met met hiv over het omgaan met stigma.

Op woensdagavond 10 augustus start een workshopreeks in DC Klinieken aan het Valeriusplein te Amsterdam, onder leiding van Hannah Jansen en Loek Elsenburg – Data: 10/8, 17/8 en 24 /8.

Op zaterdagmiddag 13 augustus start ook weer een  reeks in OLVG Spuistraat (Amsterdam) onder leiding van Jacqueline Lammen en Leo Schenk. Data: 13/8, 20/8 en 27/8.

Op woensdagavond 31 augustus is weer een reeks in DC Klinieken, onder leiding van Hannah en Loek. Data: 31/8, 7/9 en 14/9.

Alle trainers leven zelf ook met hiv.

Hannah, Loek, Leo en Jacqueline, foto Henri Blommers

RESET bestaat uit drie bijeenkomsten. Tijdens de eerste bijeenkomst leer je meer over de verschillende soorten stigma; de tweede bijenkomst staat in het teken van omgaan met niet-helpende gedachten en de laatste gaat over openheid en zelfvertrouwen.

Er zijn geen kosten verbonden aan RESET, waar ook een onderzoek aan verbonden is. Al je reiskosten worden vergoed en na afloop ontvang je een cadeaubon van € 50.

Lijkt RESET je iets voor jou? Meld je dan hier aan.

Leave A Reply

Modellen gezocht hello gorgeous

hello gorgeous, schrijf je nu in!

En ontvangt 1-3 keer per maand onze nieuwsbrief met nieuws en leuke acties. 
Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming je e-mailadres te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid van Stichting hello gorgeous.


Hartelijk dank!

Share This