Doe mee met RESET

0


De komende maanden organiseren we nog volop RESET, de workshopreeks voor mensen met hiv waarin je leert omgaan met stigma en zelfstigma.

Voor wie?

Voor wie niet?! Stigma is iets waar we allemaal mee te maken hebben. Of het nu vervelende opmerkingen zijn van een vriend of een zorgprofessional. En we hebben bijna allemaal wel – in meer of mindere mate – last van zelfstigma. Voor diegenen die zeggen geen last van stigma of zelfstigma hebben: jij bent ook welkom bij RESET. Rolmodellen waar anderen zich aan kunnen optrekken zijn ALTIJD nodig.

Waar?

RESET is een workshop in drie delen van ieder 2, 5 uur en vindt plaats in Amsterdam. Op zaterdagmiddagen zijn we aanwezig in OLVG Spuistraat, woensdagavonden in het pand van de DC Klinieken aan het Valeriusplein. De begeleiders zijn Hannah Jansen, Jacqueline Lammen, Loek Elsenburg en Leo Schenk. Zij leven zelf ook met hiv.

Wanneer?

Elke maand tot en met september zijn er workshops gepland. Je kunt kiezen voor de reeks op woensdagavonden of die op zaterdagmiddagen, al naar gelang je het beste uitkomt. Kijk hier voor een actuele lijst met data.

Kosten?

Meedoen aan RESET is gratis! Je krijgt je reiskosten vergoed en na afloop krijg je nog een cadeaubon van € 50 voor je deelname aan het onderzoek. We onderzoeken of RESET een effectieve interventie is voor mensen met hiv en jij helpt mee aan de ontwikkeling ervan.

Aanmelden

Wil je meedoen aan RESET?

Meld je hier aan

Leave A Reply

Modellen gezocht hello gorgeous

hello gorgeous, schrijf je nu in!

En ontvangt 1-3 keer per maand onze nieuwsbrief met nieuws en leuke acties. 
Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming je e-mailadres te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid van Stichting hello gorgeous.


Hartelijk dank!

Share This