De beste wensen voor het nieuwe jaar

0

Het team van hello gorgeous wenst eenieder een mooi, voorspoedig en gezond nieuw jaar.

In 2021 hadden we nog steeds te maken met COVID 19 en alle maatregelen die hieruit voortkwamen. Dit betekende onder andere dat we de uitvoer van RESET moesten uitstellen tot september. Ook kwamen we maar één keer bij elkaar om de lancering van een nieuwe hello gorgeous editie te vieren.

Dit jaar kregen onze plannen voor House of Hiv meer voeten en handen. De expo over de verhalen achter veertig jaar community initiatieven rond hiv en aids zal van 20 mei tot 12 juni plaatsvinden. Volgend jaar markeert ook ons tienjarig bestaan. Hier zullen we natuurlijk bij stilstaan in het najaar van 2022.

Al met al hebben we veel om naar uit te zien het volgend jaar. Laten we daar op toasten!

Leave A Reply

Modellen gezocht hello gorgeous

hello gorgeous, schrijf je nu in!

En ontvangt 1-3 keer per maand onze nieuwsbrief met nieuws en leuke acties. 
Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming je e-mailadres te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid van Stichting hello gorgeous.


Hartelijk dank!

Share This