Pride Amsterdam 2021

0

Pride Amsterdam gaat dit jaar door. Dit jaar wordt uitgebreid stilgestaan bij 25 jaar Pride Amsterdam, dat plaats zal vinden van 31 juli tot en met 8 augustus 2021.

Voor de botenparade is de 1,5 meter-maatregel niet werkbaar en daarom wordt deze doorgeschoven naar 2022.

Nu het besluit is genomen om Pride Amsterdam dit jaar door te laten gaan wordt komende weken met alle betrokkenen het programma samengesteld. Voor de pleinfeesten en Pride Park wordt gekeken in welke vorm en onder welke voorwaarden deze door kunnen gaan en of een beroep gedaan kan worden op het garantiefonds. De Pride Walk-demonstratie door kunnen laten gaan is ook een wens waar hard aan gewerkt wordt. Daarnaast zijn hopelijk kleinschalige bijeenkomsten en evenementen tegen die tijd mogelijk. Begin juli zal het definitieve programma bekend worden gemaakt.

Iconische en betekenisvolle foto’s gezocht
Rondom 25 jaar Pride Amsterdam zijn 25 thema’s uitgekozen waarin fotografen hun foto’s kunnen insturen. Deze worden vervolgens beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van Cornald Maas. De beste beelden zullen in de tentoonstelling en het fotoboek worden opgenomen. Bovendien maken inzenders kans op een aantal speciale prijzen waaronder drie keer € 2500,-. Thema’s zijn onder meer ‘Statement Boten’ voor de beste deelnemers uit 25 jaar botenparade, ‘In memoriam’ voor overleden Pride iconen aan wie de herinnering en inzet voor de strijd levend moet blijven en er zijn categorieën voor de vele commissies en activiteiten voor de uiteenlopende doelgroepen van de LHBTIQ+ gemeenschap. Insturen kan tot 1 juni.
Meer informatie is te vinden op www.pride.amsterdam/celebratingdiversity.

Leave A Reply

Modellen gezocht hello gorgeous

hello gorgeous, schrijf je nu in!

En ontvangt 1-3 keer per maand onze nieuwsbrief met nieuws en leuke acties. 
Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming je e-mailadres te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid van Stichting hello gorgeous.


Hartelijk dank!

Share This