AIDS 2022 in Montreal

0

De 24e Internationale Aidsconferentie vindt volgend jaar plaats in Montreal, Canada. Zowel live als virtueel.

De conferentie vindt plaats van 29 juli – 2 augustus 2022, met de voorconferenties beginnend op 27 juli. Om te garanderen dat er ook voldoende deelnemers uit lage – en middeninkomenslanden zowel in persoon als virtueel kunnen deelnemen, komt de International AIDS Society (IAS) met een uitgebreid studiebeursprogramma.

Canada was voor het laatst host van de wereld aids conferentie in 1996, waar voor het eerst over de gunstige effecten van hiv-cocktails werden gerapporteerd. Amsterdam organiseerde de conferentie in 2018.

Leave A Reply

Modellen gezocht hello gorgeous

hello gorgeous, schrijf je nu in!

En ontvangt 1-3 keer per maand onze nieuwsbrief met nieuws en leuke acties. 
Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming je e-mailadres te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid van Stichting hello gorgeous.


Hartelijk dank!

Share This