The Power of Love

0

Op zaterdag 30 november is weer The Power of Love in Carré. Je kun alvast kaarten bestellen.

De landelijk informatiedag over hiv heeft dit jaar als thema ‘never standing still’ en is bedoeld voor mensen met hiv, hun omgeving en zorgverleners. Het ochtendprogramma bestaat zoals altijd uit een medische update. In de middag zijn er onder meer gesprekken met partners van mensen met hiv en een interview met Marjolein Annegarn, Arjan Bos en Leo Schenk over de aanpak van hiv-stigma en zelf-stigma.

Aidsfonds directeur Mark Vermeulen vertelt over de nieuwste editie van hello gorgeous magazine waar hij gasthoofdredacteur voor is. Longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker worden geïnterviewd over stoppen met roken en er zijn optredens van o.a. zangers Gerben Grimmius en Perry Dossett.

Meer over het programma vind je hier. Kaarten kosten € 16 (inclusief lunch) en zijn hier te bestellen.

Leave A Reply

Modellen gezocht hello gorgeous

hello gorgeous, schrijf je nu in!

En ontvangt 1-3 keer per maand onze nieuwsbrief met nieuws en leuke acties. 
Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming je e-mailadres te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid van Stichting hello gorgeous.


Hartelijk dank!

Share This