Aidsfonds bezuinigt op belangenbehartiging van mensen met hiv (update)

0

De Hiv Vereniging kondigde eind augustus aan dat het geen geld meer kreeg van het Aidsfonds voor de maatschappelijke en juridische belangenbehartiging voor mensen met hiv. In een verklaring stelde de vereniging dat het Aidsfonds mensen met hiv in de kou zet.

Inmiddels zijn beide organisaties om de tafel gaan zitten om hierover in gesprek te gaan. Ook kwamen een aantal andere onderwerpen aan de orde, zoals de communicatie tussen Hiv Vereniging en Aidsfonds – Soa Aids Nederland en over de inbreng van de communities in het beleid en werk van het Aidsfonds – Soa Aids Nederland en het gebrek dat de vereniging hierin ervaart.  

Hieruit volgde een gezamenlijke verklaring die je hier kunt lezen.

Leave A Reply

Modellen gezocht hello gorgeous

hello gorgeous, schrijf je nu in!

En ontvangt 1-3 keer per maand onze nieuwsbrief met nieuws en leuke acties. 
Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming je e-mailadres te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid van Stichting hello gorgeous.


Hartelijk dank!

Share This