Marjolein Annegarn / Vis en ring

0

Vis met ring
Marjolein Annegarn
“Vis en ring”
Fine art print opgeplakt op aluminium met ophangsysteem
40 x 40 cm
Oplage 1 van 5
Beschikbaar gesteld door Marlolein Annegarn

€ 450 – 550

Marjolein Annegarn deed na 10 jaar in de reclame gewerkt te hebben de Foto Academie in Amsterdam. In 2000 startte ze met GARN Fotografie. Gespecialiseerd in portretten. Ze wisselt commerciële opdrachten en eigen projecten af.

In 2016 Project Jong en Gay over tieners die net uit de kast zijn. Expo Melkweg Galerie Amsterdam en boek Jong en Gay. Expo diverse OBA’s. Expositie gaat in 2018 op tournee door het land in het kader van 113 suïcide preventie.

Werkt aan internationaal project ATLAS2018 over HIV en Aids wereldwijd. Expo in Beurs van Berlage Amsterdam juli 2018. Werkt aan The Stigma project. Project over Stigma rond HIV in Nederland. Expo op het Museumplein juli 2018. Werkt aan project Kinderen van 10 tot 16. Waarin ze 24 kinderen volgt van hun 10e tot hun 16e. Ieder jaar een portret. Afronding in 2019 met expositie en boekje. Werkt aan project Oudere Indische Nederlanders. Interviews en portretten met mensen die vanuit Indie naar Nederland zijn gekomen in de jaren 50. Langlopend project.

Comments are closed.

Modellen gezocht hello gorgeous

hello gorgeous, schrijf je nu in!

En ontvangt 1-3 keer per maand onze nieuwsbrief met nieuws en leuke acties. 
Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming je e-mailadres te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid van Stichting hello gorgeous.


Hartelijk dank!

Share This