hello gorgeous hello world – speciale AIDS 2018 editie

0

Het is officieel! In samenwerking met de International AIDS Society (de organisatie van AIDS 2018) en de Elton John AIDS Foundation maken we een speciale hello gorgeous editie voor het Wereld Aids Congres dat eind juli Amsterdam aandoet.

Het wordt een Engelstalig nummer in een extra grote oplage van 25.000. Het tijdschrift komt in de congrestas van de deelnemers aan de conferentie. Verder gaat het naar onze abonnees en donateurs en het zal verspreid door het land te vinden zijn bij o.a. hiv-behandelcentra en een aantal apotheken.

De titel hebben we al: hello gorgeous, hello world. De komende maanden gaan we hard werken aan de inhoud. De editie (#23) verschijnt 8 juli van de drukker.

 

 

Leave A Reply

Modellen gezocht hello gorgeous

hello gorgeous,
schrijf je nu in!

En ontvangt 1-3 keer per maand onze nieuwsbrief met nieuws en leuke acties.

Hartelijk dank!

Share This