Jongeren gezocht voor redactie speciale editie!

0

Wij willen dit jaar een hello gorgeous jongereneditie maken en zijn op zoek naar jongeren (tot 30 jaar) die hieraan mee willen werken.

Ben je tussen 18 – 30 jaar en wil je voor deze editie gastredacteur zijn? Dan zijn we op zoek naar jou.

Samen met andere jongeren maak je deel uit van onze gastredactie. Jullie komen met ideeën voor rubrieken, artikelen, interviews en fotoreportages. Hou je van schrijven of fotograferen? Of heb je creatieve ideeën voor dit speciale nummer?  Meld je dan nu aan.

De productie begint op zaterdag 22 juli met een eerste brainstorm-bijeenkomst van 14 -16 uur in Amsterdam. Daarna zijn er nog maximaal twee meetings. De publicatie van deze jongereneditie vindt eind november plaats.

Ons magazine richt op iedereen die leeft met hiv, iedereen die vrienden, familie of collega’s heeft met hiv en iedereen die in hiv is geïnteresseerd. Iedereen werkt belangeloos mee aan het tijdschrift.

Geïnteresseerd? Wil je mee info of je aanmelden voor de brainstorm op 22 juli a.s.? Stuur ons dan een mailtje: info@hellogorgous.nl.

Leave A Reply

hello gorgeous,
schrijf je nu in!

En ontvangt 1-3 keer per maand mijn nieuwsbrief met nieuws en leuke acties.

Hartelijk dank!