Aids Candlelight Memorial

0

Op de derde zondag van mei worden wereldwijd de mensen die overleden zijn aan de gevolgen van aids herdacht tijdens de International AIDS Candlelight Memorial.

Dit jaar wordt in ‘s-Hertogenbosch op 15 mei (Pinksteren) door COC Noordoost-Brabant en Stichting Untenu in samenwerking met de afdeling Brabant van de Hiv Vereniging Nederland een herdenkingsavond gehouden, met een Cambodjaanse documentaire over transgenders met hiv, en een benefietshow door het travestieduo Meander & Bijoux.

Sheilla Bijoux en Zarah Meander zijn ambassadrices van de stichting Untenu (= regenboog), het nood- en studiefonds voor lesbo, homo’s, bi’s en transgenders met hiv in Cambodja.

Er is geen entree, maar wel een spontane collecte. Locatie: Bij Katrien (voorheen het Koningstheater), Triniteitstraat 19 ‘s-Hertogenbosch, vlakbij de Parade, aanvang 20:00 uur.

Leave A Reply

Modellen gezocht hello gorgeous

hello gorgeous, schrijf je nu in!

En ontvangt 1-3 keer per maand onze nieuwsbrief met nieuws en leuke acties. 
Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming je e-mailadres te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid van Stichting hello gorgeous.


Hartelijk dank!

Share This