Trouwen tijdens Lovedance 2014

0

Zaterdag 29 november is er een nieuwe editie van het jaarlijkse Lovedance met een bomvol programma aan DJ’s, live muziek, extravagante acts, mode en uitdagend entertainment.

Er is op de avond ook een Wedding Chapel ceremonie van het Aids Fonds. Iedereen krijgt dan de mogelijkheid voor één avond te trouwen met wie ze maar wilt: vriend, vriendin, man, vrouw of wie dan ook.

Om te vieren dat iedereen er in Nederland er altijd voor uit kan komen met wie men een relatie heeft. Ongeacht met wie dat is.

Dat is helaas niet overal zo. Zo is het in 78 landen op de een of andere manier strafbaar om seks te hebben met iemand van hetzelfde geslacht. Dit heeft tot gevolg dat er wereldwijd nog steeds ontzettend veel mensenrechten worden geschonden.

Ook zorgt het ervoor dat homoseksuelen zich niet durven te laten testen op hiv en hierdoor geen toegang hebben tot de medicijnen die zij nodig hebben en ook ongemerkt het virus verder verspreiden.

De avond in Paradiso begint om 20.30 uur. Kaarten zijn online te bestellen.

Leave A Reply

Modellen gezocht hello gorgeous

hello gorgeous, schrijf je nu in!

En ontvangt 1-3 keer per maand onze nieuwsbrief met nieuws en leuke acties. 
Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief geef je toestemming je e-mailadres te verwerken op de manier zoals omschreven in het privacybeleid van Stichting hello gorgeous.


Hartelijk dank!

Share This